炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案正在持续更新,目前2025-2026九师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

she is really my idol.eat fusoyoubeen schoolrganizeicalldSunshine seRnYours.ylike to come.tbe held on the road nearou schoooJ16.Students fromll grads are omeiedtogather at thefot gate of ourschool bym,and the runningill start there atreceivegillfinishat the back gate ofur school and the totl distance will be around 5kmdecide to participate,please remember towear running shoes.You may leave your pero iteatrithere membersfrom the Student Union will keep an eyeon themly hope you can join us.Let me know if you are interested.Yours,Li Huat推理判断题。根据第二段中的“Following months of deadlock(僵局)over the size and scope of the relief(八)D词义猜测题。根据该词前的“The president's call was embraced by Democrats,who have advocated fornckage..”可知答案。A细节理解题。根据最后一段中的“The House passed the2,000-dollar direct payments in a fast-trackgher direct payments,but..”可知该词是“不赞成”的意思。procedure that needed two-thirds support.But it remains to be seen whether a Republican-controlled Senate标题猜测题。根据全文,如第一段中的“The Democrats-held House of Representatives on December28passed a bill to boost the second round of federal direct payments to $2,000 for individuals,up from theould go along with it,”可得答案。S6o0 for individuals in the new relief package."可得答案。B0.D她过去常常仅仅为了取乐而毁掉夜莺鸟的巢。~9 EGBCF1.A心情承重这个女孩意识到她做了很糟糕的事情这仅仅是Basu的父母亲塑造她让她理解和欣赏自然。12.B解析见上题、14.A住在农村,她小时候花时间在下雨前研究蚂蚁…13.C16.D然后,她的父母决定嶽到附近有良好教育机会的城市」15.D解析见上题。17.B就在她艰难选择大学专业的时候,她的母亲建议选择林业方面的职业生涯。她失去了获得第一手有关大自然的经历。18.D19.C那是她的旅程的开始,她爱上了林业。解析见上题。20.A她最终被介绍加人有同样兴趣和目标的一群人。The21.B22.CFSA是一个全球组织把学生联系起来交流知识和参加有关林业方面的活动。为同样的事业做出奉献。23.Athe24.Don充实森林教育并通过重大活动和跨文化交流传播一种对自然的爱。加入FSA的年轻人被鼓励承担它的使命。解析见上题。As30.ou1.thought32.popular33.Set/Having been set34.of 35.enthusiastically 36.will be25.B26.C28D作为FSA一名核心成员。27.A她的激情有了方向。29.CBasu回忆了加人FSA的体验.nly【题型专练A·英语参考答案第9页(共12页)】37.where 38.Businessmen 39.to introducerth也分2A
本文标签: